![spływ](/mfiles/653/44/65/i/1920-550/-Group-1-DJI_0176-HDR-5-_DJI_0201-HDR-5-6-images-1472x920-1716410058.jpg)
![sr1](/mfiles/653/44/159/i/1920-550/-Group-34-DJI_0773-HDR-5-_DJI_0803-HDR-5-7-images-1472x828-1716409725.jpg)
![zan1](/mfiles/653/44/160/i/1920-550/DJI_0439-1472x826-1716987914.jpg)
![bocki](/mfiles/653/44/194/i/1920-550/QBCI3599-1718618622.jpg)
![1](/mfiles/653/44/196/i/1920-550/-Group-1-DJI_0128-HDR-4-_DJI_0168-HDR-4-9-images-1472x828-1716408557.jpg)
![4](/mfiles/653/44/199/i/1920-550/DJI_0489-1472x828-1716988033.jpg)
![2](/mfiles/653/44/197/i/1920-550/Zamek-w-Czorsztynie-1472x908-1716408857.jpg)
![7](/mfiles/653/44/200/i/1920-550/-Group-18-DJI_0282-HDR-5-_DJI_0322-HDR-5-9-images-1472x920-1716409584.jpg)
Organizatorami była Gmina Czorsztyn oraz Centrum Kultury Gminy Czorsztyn. Partnerem Głównym wydarzenia było Województwo Małopolskie. Patronat Honorowy nad wydarzeniem objął Sekretarz stanu Ministerstwa Klimatu i Środowiska – Edward Siarka oraz Marszałek Województwa Małopolskiego – Witold Kozłowski.
Sobota była dniem poświęconym zagadnieniom związanym z przyrodą górską oraz ochroną i gospodarowaniem jej naturalnymi zasobami. Podczas imprezy odbył się pokaz kulinarny, który prowadził Mikołaj Rey – finalista programu MasterChef. Można było skosztować tatara z sarny, pieczeń z sarniny z sosem cumberland i inne dania z dziczyzny.
Nie zabrakło prelekcji edukacyjnych, pokazów oraz koncertów zaproszonych artystów.
Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z pierwszego dnia imprezy. Relacja fotograficzna z kolejnego dnia wydarzenia już jutro!